Update verzoek om voorlopig getuigenverhoor

26 mei 2021

Op 23 februari 2021 heeft u kunnen lezen dat de advocaat van de ANBB een verzoekschrift heeft ingediend voor een voorlopig getuigenverhoor bij de rechtbank Utrecht.

De behandeling van het verzoekschrift liet op zich wachten omdat de rechtbank naar eigen zeggen achterstand heeft opgelopen door Corona.

Maar liefst 10 weken later, op 3 mei 2021, heeft de advocaat van het Nederlands Huisartsen Genootschap het verzoekschrift van de rechtbank Utrecht ontvangen met een begeleidende brief.
De advocaat van het NHG heeft vier weken de tijd gekregen om een verweerschrift op te stellen.
Vandaag, 26 mei (13 weken), ontvingen wij een brief waarin de advocaat van het NHG om een verlenging van vier weken verzoekt (17 weken = 4 maanden).
Er mag eenmalig om een verlenging van vier weken gevraagd worden.

Het geduld van iedereen die op de hoogte is van de effectiviteit van ivermectine tegen COVID-19 wordt behoorlijk op de proef gesteld. Wij laten ons hier niet door uit het veld slaan en strijden door in het belang van alle patienten die met ivermectine gered kunnen worden.

Ondertussen gaat de vaccinatie campagne in volle vaart door. We blijven het desondanks zeer noodzakelijk vinden dat er een werkend en veilig medicijn wordt goedgekeurd niet alleen voor de niet-gevaccineerden maar ook omdat gevaccineerde mensen toch COVID-19 kunnen krijgen.

Contact

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in en mis de laatste updates niet!