Testimonials van opvolgers zelfzorg adviezen

30 december 2020

Twee dames op leeftijd beiden ziek, beiden genezen

“Graag wil ik (74 jaar) melden dat mijn vriendin (75 jaar) die in verpleeghuis verblijft en copd heeft en afhankelijk van zuurstof, genezen is van Corona, ze heeft ingenomen, broomhexine 8 mg, zink, vit C en vit D, in de hoeveelheden die u geadviseerd heeft, nadat ze positief op Corona getest was. Er werd geen behandeling, geen geneesmiddelen vitamines e.d. gegeven in het verpleeghuis.

Ik was de avond, voor de uitslag van de test, bij haar en kreeg toen ook last van erge benauwdheid op die avond, de volgende dag belde ze dat ze positief getest was, ik ben niet getest, maar omdat ik het ook benauwd had en moe, heb ik dezelfde middelen gebruikt, ik voelde me na 4 dagen beter, ben nog wel even doorgegaan met de middelen. mijn vriendin had meer klachten en het duurde langer dan bij mij voor ze zich beter voelde.

Hartelijk dank voor uw advies, ik ben er van overtuigd dat de middelen goed geholpen hebben, fijn dat er iets is waar we onszelf mee kunnen helpen, met vriendelijk groet en nogmaals hartelijk dank, José”

Erg zieke man met koorts

“Wij hebben uw interviews met de blauwe tijger gezien. We hebben toen capsules met quercitine, zink, vit D en selenium besteld.

Afgelopen dagen is mijn man erg ziek geweest met koortsaanvallen en een keer flauw gevallen,  hij heeft de capsules genomen en had meer zuurstof en is inmiddels van de koorts af.

We willen u hartelijk bedanken voor uw informatie. We denken dat dit een ziekenhuisopname heeft voorkomen. “

Zieke nederlandse vrouw in Spanje

“Graag breng ik u op de hoogte van het feit datwij mijn vrouw ( 70 jaar) heb kunnen helpen genezen van Covid19 met de informatie van uw eigen protocol en  met Hydrochloroquine en zink.

Wij waren op Mallorca waar mijn vrouw besmet moet zijn geraakt in een van de winkels die wij bezochten.

Zij kreeg last van een vreemde pijn in de borst aan de rechter kant met af een toe een messteek naar de rug.

Na enkele dagen vluchtte zij uit een bouwmarkt vanwege de door haar ervaren koude van de aircondition in de ruimte. Terug in de auto brak het zweet haar uit  had ze plotseling hoge koorts

Verder klachten met ademhaling, kort ademigheid , afwisselend koorts en koude rillingen, van de wereld, nergens zin in, geen eetlust, versterkte smaak ervaring, niet kunnen slapen.

Wij waren al maanden argwannend over de achterliggende agenda’s van de Corrona hetze. Mede ook door Judy Mikovitz . Wij gebruikten ( ik 74) al maanden 1000 mg vitamine C per dag samen met multivitaminen om ons imuunsysteem op te poetsen.

Na de eerste koortsaanval is zij 2000 mg C per 2,5 uur gaan nemen, zels s’s nachts als ze wakker was.

Na een week verslechtering heb ik  Oxychloroquine gekocht en zink tabletten ( in Spanje over de toonbank) en heb haar 4 dagen ‘s ochtends en ’s avonds de combinatie gegegen en sind de derde dag tevens Quercetine.

Ondertussen doorgegeaan met 2000 mg VC.

Na 10 dagen klachten knapte ze op, kwam weer bij de mensen, kreeg weer eetlust en kon weer langer slapen. Ze is nu 14 dagen later alleen nog snel moe bij lichamelijke inspanning. Geen ademhalingsproblemen meer.

Even getwijfeld op het hoogtepunt van de  benauwdheid om een dokter te raadplegen,  mede omdat wij niet in de verplichte reguliere molen wilden belanden, zeker niet in Spanje met taal problemen.

Mocht u behoefte hebben aan een nauwkeuriger verslag van het ziekteverloop, dan hoor ik dat graag. Verder wensen wij u veel succes in de strijd tegen de valse agenda’s van de overheid en de Techbedrijven en Big Farma..”

 

Vrouw met “griep”

“Dankuwel voor uw goede adviezen, heb net een “griep” aanval gehad, begon met zeer diepe keelpijn en daarna hoesten, koorts, geen reuk en smaak ondanks geen verstopte neus  etc. heb meteen uw adviezen gevolgd en alles ingenomen vanaf dag 2 en nu ruim een week later gaat het heel goed met me. Gelukkig had ik alles al in huis aangezien mijn man 81jaar en ikzelf 72jaar ben.

Bedankt hoor, fijn dat er mensen zijn die goede zorg kunnen adviseren.”

Dochter die vertelt hoe het met haar moeder gaat

“Via deze mail wil ik u nog even laten weten hoe het met mijn moeder gaat.

Het gaat nu weer heel goed met mijn moeder, ook al is ze nog niet helemaal de ‘oude’.

Ze was binnen een paar dagen koortsvrij (nadat ze was begonnen met het innemen van de medicijnen),

ze loopt weer minimaal een half uur per dag en ze doet haar eigen huishouding weer helemaal zelf.

Daarvoor wil ik u héél hartelijk bedanken! Zowel mijn moeder als ik zijn er wel van overtuigd dat het heel anders had kunnen aflopen

als mijn moeder de voorgeschreven medicijnen niet had gehad.

Ik ben enorm blij en dankbaar dat u ons heeft willen helpen!

Wij wensen u hele fijne feestdagen en alle goeds toe voor het nieuwe jaar!

Mijn wens voor het nieuwe jaar is dat er nog meer artsen zoals u zullen opstaan, zodat niet alleen een vaccin het ‘redmiddel’ is tegen corona,

maar dat alle mogelijkheden worden aangegrepen (en we het vaccin helemaal niet nodig hebben).”

Contact

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in en mis de laatste updates niet!