Het is tijd voor de vraag : Hoe Nu Verder?

20 februari 2022

Begin Maart verschijnt de krant “Hoe Nu Verder?”, een unieke krant voor heel Nederland in een oplage van 5,9 miljoen stuks, met aandacht voor diverse thema’s zoals democratie, rechtspraak, digitalisering maar ook de toekomst van de zorg.

Er is aandacht voor Covid en vaccinaties maar ook voor medicatie, o.a. via zelfzorgcovid19, en natuurlijke immuniteit.

Er is al veel geld gedoneerd maar, om écht iedereen in Nederland een krant te kunnen aanbieden, zijn de initiatiefnemers op zoek naar mensen die mee willen helpen door het drukken en de bezorging in hun eigen woonplaats of wijk financieel te ondersteunen.

We nodigen u daarom uit om een donatie te doen. Dit kan heel eenvoudig door op de donatiepagina uw woonplaats of wijk te selecteren en dan uw donatie te bepalen door het aantal kranten waarvoor u wilt bijdragen te vermenigvuldigen met 10 cent.

U leest het goed, het drukken én bezorgen van een krant kost (in deze grote oplage) slechts 10 cent. Uw bijdrage heeft dus een direct en relatief groot effect.

Online stemmen!

Vanaf 7 Maart start de bezorging en kunnen de lezers van de krant via de website hoenuverder.org stemmen op diverse kwesties binnen de genoemde thema’s.

 

Hieronder treft U, als bezoeker van onze website, reeds een voorbeeld van één van de artikelen aan:

 

 

Contact

Blijf op de hoogte!

Schrijf u nu in en mis de laatste updates niet!